Privat

BYGGEFIRMA I RUDERSDAL MED 40 ÅRS ERFARING

Da Flemming Hvid startede firmaet i 1973 bestod opgaverne hovedsageligt i opførelse af arkitekttegnede enfamiliehuse og tilbygninger. I dag har vi solid erfaring med at hjælpe private til at få deres drømmebolig – både når der skal nybygges, tilbygges eller renoveres.

BEDSTE BYGGERÅDGIVNING

Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan give den bedst mulige rådgivning. Det er i den første fase – før byggeriet sættes i gang – at de rigtige beslutninger skal tages. Det hjælper vi dig med.

I denne fase samarbejder vi desuden med dygtige arkitekter og ingeniører, der går lige så højt op i kvalitet og grundighed, som vi selv gør.

GOD DIALOG GENNEM HELE BYGGERIET

Vi sørger også for, at du har én kontaktperson gennem hele projektet – fra den første indledende rådgivning til det færdige byggeri står klart.

HÅNDVÆRKERE DU BLIVER GLAD FOR

Vi har vores egne tømrere og snedkere, mens de øvrige faggrupper hentes hos vores faste underleverandører. 

Vi er rigtigt glade for, at vores timelønsansatte medarbejdere har en gennemsnitsanciennitet på cirka 8 år. Det er et udtryk for, at vi er glade for dem, og de er glade for os – og det kan vores kunder både mærke og se. ​

Vores timelønsansatte medarbejdere har en gennemsnitsanciennitet på cirka 8 år. Det er et udtryk for, at vi er glade for dem, og de er glade for os.

FÅ MERE INFORMATION​

Hvem er vi

​HVID Entreprise A/S

CVR: 19433374

Find os her

Bregnerødvej 125

3460 Birkerød

Kontakt os

Tlf.: 45 80 70 03

E-mail: mail@hvidas.dk

     

Skal vi løse din næste opgave?

Skriv til os, og én af vores byggeeksperter vil ringe dig op samme eller følgende arbejdsdag. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt