Energioptimering af boligen tilbydes

Det er en god ide at overveje, om boligen udnytter energien optimalt, eller om der er behov for en energioptimering af boligen. Dårlig isolering kan blandt andet give fugtskader og et dårligt indeklima, som i værste tilfælde kan betyde et dårligt helbred.

Derudover kan en bygning, der ikke er isoleret optimalt, give unødvendigt høje el- og varmeregninger.

Grundig isolering og alternativ energi

Hos HVID Entreprise A/S har vi stor erfaring inden for energioptimering, og vi kommer gerne ud og ser på, hvordan vi kan forbedre energiforbruget i din hustand i Rudersdal, Gentofte, København og omegn.

I enkelte tilfælde anbefaler vi at få taget en termografi, der gennem et termisk billede viser bygningens svageste punkter.

Ved energioptimering kan vi sørge for alt fra isolering af ydervægge, gulve og lofter til udskiftning af vinduer og døre samt tag.

Vi har derudover stor erfaring med implementering af varmepumper, solvarme og solceller, hvor vi står for projekteringen og sørger for at hente erfarne specialister ind til monteringsopgaven.

HVID Entreprise A/S har været med lige siden alternative energisystemer kom på markedet og kan derfor tilbyde kyndig vejleding.​

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Kontakt os på telefon 45 80 70 03 eller skriv til vores e-mail mail@hvidas.dk for at høre mere om vores services eller for at få et uforpligtende tilbud på energioptimering.

Hvem er vi

​HVID Entreprise A/S

CVR: 19433374

Find os her

Bregnerødvej 125

3460 Birkerød

Kontakt os

Tlf.: 45 80 70 03

E-mail: mail@hvidas.dk

     

Skal vi løse din næste opgave?

Skriv til os, og én af vores byggeeksperter vil ringe dig op samme eller følgende arbejdsdag. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt